Ενόψει του καλοκαιριού η βελτίωση της σωματικής εικόνας είναι επιτακτικότερη από ποτέ. Η πληθώρα των διαφημίσεων και των μηχανημάτων μπορεί εύκολα να μπερδέψει τον ενδιαφερόμενο. Η έρευνα αγοράς, πριν κανείς πάρει την τελική του απόφαση, είναι απαραίτητη και δεν πρέπει να περιορίζεται στα οικονομικά κόστη αλλά να συμπεριλαμβάνει υπεύθυνη και επιστημονική επεξήγηση της τεχνολογίας στην οποία βασίζεται το κάθε μηχάνημα. Το ζητούμενο άλλωστε είναι το πραγματικό αποτέλεσμα και όχι απλώς η αγορά της φθηνότερης (ίσως όμως ακατάλληλης) υπηρεσίας, διότι έτσι και το ελάχιστο χρηματικό ποσό καταλήγει πεταμένο.

Η πλατφόρμα υψηλής τεχνολογίας αιχμής 3-MAX PLUS αποτελεί καινοτόμο συσκευή που στοχεύει αποτελεσματικά στη λύση πληθώρας προβλημάτων, χρησιμοποιώντας και συνδυάζοντας 3 βασικές τεχνολογίες, με γνώμονα το ή τα προβλήματα που απασχολούν κάθε ενδιαφερόμενο.

Η συσκευή 3-MAX PLUS είναι εξοπλισμένη με κεφαλές Cavitation (υπέρηχοι), πολύ-πολικών RF (ραδιοσυχνότητες) και Vacuum (συνεχόμενη ή ρυθμική αναρρόφηση-Drainage-για λεμφικό μασάζ). Διαθέτει συνολικά 6 διαφορετικές κεφαλές, γεγονός που καθιστά εφικτή την παροχή εξειδικευμένων, μη επεμβατικών θεραπειών με μία ή περισσότερες, ταυτόχρονα, τεχνολογίες για πρόσωπο, λαιμό και σώμα.

Το Cavitation είναι τεχνολογία εστιασμένων υπερήχων συγκεκριμένης συχνότητας που δρουν στο μεσοκυττάριο χώρο του λιπώδους ιστού, δημιουργώντας μικρές κοιλότητες (φυσαλίδες-cavities), γεγονός που οδηγεί στην οριστική και μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων και στη ρευστοποίηση του περιεχόμενου, σε αυτά, λίπους.

Οι ραδιοσυχνότητες RF θερμαίνουν το δέρμα σε βάθος, στα θερμοθεραπευτικά όρια και προκαλούν ανάπλαση κολλαγόνου. Όταν δρουν βαθύτερα στο επίπεδο του λίπους αυξάνουν το μεταβολισμό των λιποκυττάρων. Το 3-MAX PLUS διαθέτει 3 πολύ-πολικές κεφαλές RF, διαφορετικού μεγέθους και βάθους διείσδυσης, για εφαρμογές προσώπου και σώματος και 2 κεφαλές RF+Vacuum για ακόμη βαθύτερη διείσδυση.

Το Vacuum με τη ρυθμική αναρρόφηση που εφαρμόζει επί του θεραπευόμενου ιστού, αυξάνει το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας βοηθώντας στην αποσυμφόρηση των ιστών και στην απομάκρυνση από το σώμα του υγροποιημένου (μετά το cavitation) λίπους.

Το 3-MAX PLUS λοιπόν διαθέτει εξαιρετική αποτελεσματικότητα που βασίζεται στην υψηλή του τεχνολογία και έχει εφαρμογή στα παρακάτω προβλήματα :
1) Μείωση του τοπικού λίπους, απώλεια πόντων και σμίλευση του περιγράμματος του σώματος (αναίμακτη λιπογλυπτική)
2) Δραστική ελάττωση όλων των μορφών της κυτταρίτιδας (οιδηματώδης, λιπώδης και ινώδης)
3) Σύσφιξη του σώματος (μηροί, κοιλιά, γλουτοί, περιοχή έσω γονάτου, μπράτσα)
4) Σύσφιξη σώματος πριν και μετά από λιποαναρρόφηση
5) Διόρθωση/λείανση ανωμαλιών μετά από λιποαναρρόφηση
6) Μείωση της κατακράτησης υγρών και αύξηση της λεμφικής παροχέτευσης
7) Ενίσχυση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας
8) Αποβολή τοξινών
9) Σύσφιξη και βελτίωση της υφής του δέρματος προσώπου και λαιμού
10) Επαναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου και της κάτω γνάθου
11) Μείωση του διπλοσάγονου
12) Σύσφιξη και αποσυμφόρηση του κάτω βλεφάρου (βελτίωση ρυτίδων και σακουλών)
13) Καταπολέμηση των μαύρων κύκλων
14) Βελτίωση της περιστοματικής περιοχής