Υπηρεσίες –
Αναίμακτη Λιπογλυπτική Σώματος με 3-MAX PLUS

Η πλατφόρμα υψηλής τεχνολογίας αιχμής 3-MAX PLUS αποτελεί καινοτόμο συσκευή που στοχεύει αποτελεσματικά στη λύση πληθώρας προβλημάτων, χρησιμοποιώντας και συνδυάζοντας 3 βασικές τεχνολογίες, με γνώμονα το ή τα προβλήματα που απασχολούν κάθε ενδιαφερόμενο.

Η συσκευή 3-MAX PLUS είναι εξοπλισμένη με κεφαλές Cavitation (υπέρηχοι),πολύ-πολικών RF (ραδιοσυχνότητες) και Vacuum (συνεχόμενη ή ρυθμική αναρρόφηση-Drainage). Διαθέτει συνολικά 6 διαφορετικές κεφαλές, γεγονός που καθιστά εφικτή την παροχή εξειδικευμένων, μη επεμβατικών θεραπειών με μία, ή περισσότερες ταυτόχρονα τεχνολογίες, για πρόσωπο, λαιμό και σώμα.

Το Cavitation είναι τεχνολογία εστιασμένων υπερήχων συγκεκριμένης συχνότητας που δρουν στο μεσοκυττάριο χώρο του λιπώδους ιστού, δημιουργώντας μικρές κοιλότητες (φυσαλίδες-cavities), γεγονός που οδηγεί στην οριστική και μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων και στη ρευστοποίηση του περιεχόμενου, σε αυτά, λίπους.

Οι ραδιοσυχνότητες RF θερμαίνουν το δέρμα σε βάθος, στα θερμοθεραπευτικά όρια και προκαλούν ανάπλαση κολλαγόνου. Όταν δρουν βαθύτερα στο επίπεδο του λίπους αυξάνουν το μεταβολισμό των λιποκυττάρων. Το 3-MAX PLUS διαθέτει 3 πολύ-πολικές κεφαλές RF, διαφορετικού μεγέθους και βάθους διείσδυσης, για εφαρμογές προσώπου και σώματος και 2 κεφαλές RF+Vacuum για ακόμη βαθύτερη διείσδυση.

Το Vacuum με τη ρυθμική αναρρόφηση που εφαρμόζει επί του θεραπευόμενου ιστού, αυξάνει το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας βοηθώντας στην αποσυμφόρηση των ιστών και στην απομάκρυνση από το σώμα του υγροποιημένου (μετά το cavitation) λίπους.

Το 3-MAX PLUS λοιπόν διαθέτει εξαιρετική αποτελεσματικότητα και έχει εφαρμογή στα παρακάτω προβλήματα :
1) Μείωση του τοπικού λίπους, απώλεια πόντων και σμίλευση του περιγράμματος του σώματος (αναίμακτη λιπογλυπτική)
2) Δραστική ελάττωση όλων των μορφών της κυτταρίτιδας (οιδηματώδης, λιπώδης και ινώδης)
3) Σύσφιξη του σώματος (μηροί, έσω μηροί, κοιλιά, γλουτοί, περιοχή έσω γονάτου, μπράτσα)
4) Σύσφιξη σώματος πριν και μετά από λιποαναρρόφηση
5) Διόρθωση/λείανση ανωμαλιών μετά από λιποαναρρόφηση
6) Μείωση της κατακράτησης υγρών και αύξηση της λεμφικής παροχέτευσης
7) Ενίσχυση της φλεβικής και λεμφικής κυκλοφορίας
8) Αποβολή τοξινών
9) Σύσφιξη και βελτίωση της υφής του δέρματος προσώπου και λαιμού
10) Επαναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου και της κάτω γνάθου
11) Μείωση του διπλοσάγονου
12) Σύσφιξη και αποσυμφόρηση του κάτω βλεφάρου (βελτίωση ρυτίδων και σακουλών)
13) Καταπολέμηση των μαύρων κύκλων
14) Βελτίωση της περιστοματικής περιοχής

Μετά από την κλινική εξέταση που θα διενεργηθεί από τη δερματολόγο, θα σας προταθεί ένα πρόγραμμα που να στοχεύει στις δικές σας ανάγκες (τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, σύσφιξη, λεμφική παροχέτευση ή συνδυασμοί αυτών). Ο αριθμός των συνεδριών θα καθοριστεί επίσης από το είδος και το βαθμό του προβλήματος που αντιμετωπίζετε, τον τρόπο και τις συνθήκες της ζωής σας καθώς και από το γενικότερο ιστορικό σας.

Κάθε συνεδρία διαρκεί από 10 λεπτά έως και πάνω από 2 ώρες, ανάλογα με την έκταση, τον αριθμό των περιοχών που θεραπεύονται αλλά και το είδος της τεχνολογίας που εφαρμόζεται σε κάθε μία από αυτές. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και χωρίς επιπλοκές. Κατά τη διάρκεια των ραδιοσυχνοτήτων ο θεραπευόμενος νοιώθει μια βαθιά αίσθηση θερμότητας στην περιοχήενώ κατά τη διάρκεια του Cavitation ακούγεται ένας ελαφρύς ήχος.

Τέλος ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν αρκεί να διαλέξει ένα πρόγραμμα σε οποιοδήποτε μηχάνημα σώματος αλλά θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι το μηχάνημα αυτό του δίνει τη δυνατότητα συνδυασμού πολλαπλών τεχνολογιών, διότι τα περισσότερα σώματα έχουν πάνω από μία ανάγκες (ποικιλία προβλημάτων), γεγονός που είναι αδύνατο, ακόμη και στις μέρες μας, να αντιμετωπιστεί με μία και μοναδική τεχνολογία.

αναλυτικοτερα

Το CAVITATION αποτελεί υψηλή τεχνολογία αιχμής στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της λιπώδους μορφής της κυτταρίτιδας. Είναι ευρέως γνωστή ως μία από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους λιπογλυπτικής, με μόνιμα αποτελέσματα, μια και τα καταστρεφόμενα λιποκύτταρα δεν …

Cavitation

Η τεχνολογία RF (ραδιοσυχνότητες) άρχισε να χρησιμοποιείται στην αισθητική δερματολογία για τις συσφιγκτικές της ιδιότητες από τα μέσα της δεκαετίας του 1990. Στη διάρκεια των επόμενων χρόνων η επιστημονική βάση της μεθόδου εξελίχθηκε δραματικά, ενισχύοντας κατά πολλαπλάσιο βαθμό …

Τεχνολογία RF

Η τεχνολογία Vacuum δίνει τη δυνατότητα τόσο συνεχόμενης όσο και ρυθμικής αναρρόφησης του ιστού-drainage, αυξάνοντας το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των κατακρατήσεων υγρών (δεδομένου ότι σε φυσιολογικές συνθήκες το 10% των  …

Vacuum