Καταπολέμηση κυτταρίτιδας και σύσφιξη σώματος με RF

Η τεχνολογία RF (ραδιοσυχνότητες) άρχισε να χρησιμοποιείται στην αισθητική δερματολογία για τις συσφιγκτικές της ιδιότητες από τα μέσα της δεκαετίας του 1990. Στη διάρκεια των επόμενων χρόνων η επιστημονική βάση της μεθόδου εξελίχθηκε δραματικά, ενισχύοντας κατά πολλαπλάσιο βαθμό την αποτελεσματικότητα των αρχικών μηχανημάτων (σημειώνεται ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα μηχανήματα μυϊκής διέγερσης και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συγχέονται με αυτά). Οι πρώτες μονοπολικές λοιπόν ραδιοσυχνότητες έφτασαν να γίνουν πολύ-πολικές. Ως τέτοιες οι ραδιοσυχνότητες που εκπέμπει το 3-MAX PLUS, χρησιμοποιώντας την εκάστοτε ιστική αντίσταση, μετατρέπουν την RF ενέργειά τους σε θερμική, γεγονός που αποδεδειγμένα οδηγεί σε σύσπαση του κολλαγόνου και παραγωγή νέου (άρα και σε σύσφιξη-αντιγήρανση) καθώς και αύξηση του μεταβολισμού του λιποκυττάρου. Επίσης επιτυγχάνεται βελτίωση της στάσης μεταξύ φλεβών και λεμφικών αγγείων, αυξάνεται η απομάκρυνση των τοξινών (μέσω του συνδυασμού με την τεχνολογία Vacuum, δυνατότητα που προσφέρει το 3-MAX PLUS) και τελικά προσφέρεται τόνωση και σύσφιξη του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα.

Μελέτες υποδεικνύουν ότι η βαθύτερα εισχωρούσα στο δέρμα ενέργεια, προκαλεί καλύτερη συστολή/σύσφιξη αυτού και ότι οι RF (εξαιτίας του ότι διεισδύουν βαθύτερα στο δέρμα) αποτελούν ανώτερη μέθοδο όχι μόνο για τη βελτίωση των ρυτίδων και της χαλάρωσης του προσώπου αλλά επίσης και του σώματος. Επιπλέον θεωρούνται ασφαλέστατη θεραπεία, μιας και οι νέας τεχνολογίας πολύ-πολικές ραδιοσυχνότητες δεν επιτρέπουν την επιφανειακή θερμοκρασία του δέρματος να υπερβεί τους 45 βαθμούς Κελσίου.

Σε αντίθεση με τα είδη των laser που στοχεύουν στην αντιμετώπιση κάποιων από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι ραδιοσυχνότητες RF, αυτές δεν τραυματίζουν το υπερκείμενο δέρμα ούτε τα περιεχόμενα σε αυτό κύτταρα που παράγουν τη χρωστική μελανίνη, γεγονός που καθιστά τη χρήση του 3-MAX PLUS απόλυτα ασφαλή και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όπως επίσης και ότι, για τους ίδιους λόγους, δε χρειάζεται κάποια ειδική προετοιμασία ή απόχη από τις καθημερινές δραστηριότητες μετά από τις συνεδρίες. Επιπλέον η εφαρμογή είναι εντελώς ανώδυνη και μάλιστα πολύ ευχάριστη.

Έτσι μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα παρακάτω :

1) Σύσφιξη σώματος και σμίλευση του περιγράμματός του
2) Αντιμετώπιση όλων των μορφών κυτταρίτιδας
3) Επιτάχυνση του μεταβολισμού του λιποκυττάρου και μείωση του λίπους του σώματος
4) Σύσφιξη σώματος πριν τη λιποαναρρόφηση
5) Σύσφιξη σώματος μετά τη λιποαναρρόφηση και λείανση τυχόν ανωμαλιών που έχουν προκύψει εξ αυτής
6) Σύσφιξη προσώπου και περιγράμματος της κάτω γνάθου
7) Σύσφιξη λαιμού και βελτίωση διπλοσάγονου
8) Αντιμετώπιση της χαλάρωσης σε δύσκολες περιοχές όπως τα κάτω βλέφαρα και η περιστοματική περιοχή

Ας σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι η χρήση των RF ραδιοσυχνοτήτων δεν αφορά μόνο στην αισθητική δερματολογία. Η δράση τους έχει πολυμελετηθεί και σε άλλους ιστούς και ιατρικές ειδικότητες όπως στην οφθαλμολογία, στην ορθοπεδική και στην αγγειολογία.
Με την πλατφόρμα 3-MAX PLUS έχουμε το πολύτιμο πλεονέκτημα να μπορούμε να συνδυάζουμε 3 διαφορετικές τεχνολογίες σε κάθε συνεδρία, με γνώμονα τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου. Μπορούμε λοιπόν να εφαρμόσουμε CAVITATIONRF και Vacuum και να προσφέρουμε έτσι λύσεις στα προβλήματα που αναφέρονται στην ενότητα Λιπογλυπτική σώματος με 3-MAX PLUS.