Αντιμετώπιση τοπικού πάχους με Cavitation

Το CAVITATION αποτελεί υψηλή τεχνολογία αιχμής στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της λιπώδους μορφής της κυτταρίτιδας. Είναι ευρέως γνωστή ως μία από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους λιπογλυπτικής, με μόνιμα αποτελέσματα, μια και τα καταστρεφόμενα λιποκύτταρα δεν ξαναδημιουργούνται.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω θεραπείας, που σημειωτέων είναι απόλυτα ανώδυνη και ευχάριστη, το ultrasound-cavitation δημιουργεί φυσαλίδες (μικρές κοιλότητες-cavities) στο μεσοκυττάριο χώρο του λιπώδους ιστού. Οι κοιλότητες αυτές αυξάνονται σταδιακά σε μέγεθος και τελικά «σπάνε». Καθόσον όμως οι κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων κατασκευαστικά δεν έχουν τη δομική ικανότητα να απορροφήσουν τη δόνηση που δημιουργείται, έχουν την ίδια τύχη. Με τον τρόπο αυτό λοιπόν τα λιποκύτταρα καταστρέφονται οριστικά κατά τη διάρκεια της συνεδρίας με CAVITATION 3-MAX PLUS και όχι καθυστερημένα τις επόμενες εβδομάδες. Η ανωτέρω διαδικασία αφήνει ανέπαφα τα νεύρα, τα αγγεία, το δέρμα και τους μυς της θεραπευόμενης περιοχής, καθιστώντας τη μέθοδο απόλυτα ασφαλή.

Τι γίνεται όμως με το λίπος που απελευθερώνεται μετά την καταστροφή των λιποκυττάρων ;

Μετά τη διάρρηξη και γαλακτωματοποίηση του περιεχομένου τους, αυτό απελευθερώνεται εντός του διάμεσου υγρού του ιστού. Το λεμφικό σύστημα αναλαμβάνει στη συνέχεια να απομακρύνει αυτά τα υλικά από το σώμα. Κάποιες από τις δομικές μορφές των λιπιδίων που απελευθερώνονται, χρησιμεύουν για την παραγωγή ενέργειας μέσω της φυσιολογικής οδού. Η πλατφόρμα 3-MAX PLUS διαθέτει τη δυνατότητα να συνδυάζει και την τεχνολογία Vacuum με αυτή του Cavitation, αυξάνοντας έτσι το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας και επιταχύνοντας την απομάκρυνση των απελευθερούμενων λιπών, των τοξινών καθώς και των πλεοναζόντων υγρών από το σώμα.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, το CAVITATION με 3-MAX PLUS είναι μία πολύ αποτελεσματική μέθοδος :

1) Λιπογλυπτικής-Βελτίωση του ανάγλυφου του σώματος
2) Καύση του τοπικού πάχους
3) Απώλεια πόντων
4) Αντιμετώπισης της λιπώδους μορφής της κυτταρίτιδας

Απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη, μη αιματηρή/επεμβατική, χωρίς την ανάγκη χρήσης αναισθησίας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε γυναίκες και άντρες, στο ενδιάμεσο των καθημερινών τους υποχρεώσεων, διότι δε χρειάζεται ειδική προετοιμασία αλλά ούτε και αποχή από τις δραστηριότητες μετά το πέρας της.

Οι περιοχές στις οποίες εφαρμόζεται είναι ουσιαστικά όλες όπου μπορεί να αποθηκεύεται το τοπικό λίπος :

1) Κοιλιά
2) Στομάχι
3) Γοφοί
4) Μπράτσα
5) Γλουτοί
6) Μηροί
7) Γόνατα
8) Γάμπες

Παράγοντες που εξατομικεύουν το αποτέλεσμα είναι η υπό θεραπεία περιοχή, η ηλικία, ο μεταβολισμός, η λήψη ορισμένων φαρμάκων και κάποιες ορμονικές διαταραχές.